Tosano

Tosano

Tosano er født den 0107 2000 og har jordens dejligste og mildeste sind.

Jeg fandt ham lige syd for grænsen i Tyskland, hvor jeg købte den smukke dreng.

Jeg fik hurtigt startede nogle dressur og military stævner på ham, han var meget fart og springglad og mega stabil i dressuren. Vi fik nogle placeringer i både dressur og military, så det var dejligt og gik derudaf i bogstavelig forstand ;)

Desværre faldt han i nov. 2014 på en frost fold og fik deraf slidgigt/knoglevækst i knæet, så nåede kun at ride ham til stævner m.m. i 9 mdr. Men vi nåede da en del dressur og military stævner.

Herefter satte jeg ham på pension, som bestod i at gå ture, dog i alle gangarter. Det skulle han så længe hans knæ holdt til det. ... og det gjorde det resten af hans liv... så han nyder sin pension som turhest med Natashja og andre der har lyst til en dejlig tur med lidt fart på hvis man lyster.

Heldigvis kom hans tidligere ejer Lillian forbi kort efter hans 18 års fødselsdag og vi havde en dejlig lang ridetur sammen, fedt at se dem sammen og Lillian kom hele vejen fra Tønder for at se sin gamle dreng.

Godt hun nåede det... for Tosano har siden december 2017 haft 6 "kolik"lignende anfald, hvor han får mega ondt i maven og kun sonde og dobbelt smertestillende og muskel afslappende har virket på ham.

Vi tror han har haft noget arvæv i tarmen som er vokset mere og mere, så passage var stoppet fra tid til anden, men det blev oftere...

Desværre kunne jeg ikke redde ham den 6. gang 18.08 2018, hvor min kære dyrlæge ikke var i DK, så måtte have en anden. Desværre blev han så ikke smertedækket nok i første hug og over natten blev han syg igen og næste dag, prøvede vi igen med behandling og denne gang i konsulation med min egen dyrlæge og fr. dyrlæge var sød til at give ham hvad han skulle have. Det var bare for sent... tarmene havde drejet og han ville være endt i tarmslyng. Derfor måtte jeg træffe en hård beslutning og den bedste for hesten i den situation og sende ham på de evige græsmarker sidst på eftermiddagen.

RIP min sødeste Tosano dreng - har været en fornøjelse af eje dig og ville ikke have været dig foruden min flotte dreng.

Haslev military 2014

Dagstorp, Sverige 2014 military

Søborggård 2014 military

Søborggård 2014 military

Søborggård 2014 military

hjemme - så smuk

NFRK dressur stævne - Rikke tog de smukkeste billeder af Tosano bassen

NFRK dressur stævne LA2