Nørrevangs Fantasy

musen i stalden

Her er så min nyeste hest, som vi hentede den 24. maj 2008. Hun er min erstatning for Bally Best, som vi jo desværre måtte sige farvel til 😥

Fanta, som hun kaldes i det daglige er en sød og rolig ung dame på kun 5 år. Hun er efter Willemoes, så hun er faktisk 3/4 holsteiner, men Willemoes er kåret i DV. Derfor regner vi med at stille hende til kåring næste år.
Jeg har nu haft Fanta i lidt over 2 måneder og hun er lidt glad for fart, så vi øver ikke at løbe så snart man tager i tøjlen. Men det går fremad, dressuren er langt blevet bedre.

Første tur i terrænet
Hun har endda været på træningstur til terræn bane hos Troels Jørgensen, Kettinge, hvor hun faktisk overgik mine forventninger. Dog først efter et lille besøg i den store vandgrav 🙃 jeg havde forventet at få lidt problemer med vand, men det skulle tage en halv time med 2 hjælpere fra jorden før hun endelig gav sig og gik ud i det "farlige" vand. Men så var det også ligesom "ti-øren" faldt og nu plaskede hun rundt og fuld galop både gennem det lille vand og den store sø vandgrav. Faktisk var da den dag vand til op over bringen og i galop med ørene fremme kom Fanta (var bange for at hun skulle snuble i de store vandmængder) jeg så rent faktisk små regnbuer foran os, så meget sprøjtede det 😎
Efter det var der ingen problemer, hun sprang alting meget forsigtigt første gang og så fremad anden gang. Udspring, coffien, grav, brændestabel, lodrette, stenspring, vifte, banket og ikke mindst ... trappen med 3 trin klarede hun både op og ned.


sidste forhindring i terrænet i Haslev

dressur military

prof. taget billede

military dressur

20. juli 2008 - 1. stævne (military i Haslev)
( se i øvrigt billeder i "vores billeder")
Beretning kommer senere

opvarmning til dressuren

springning

springkursus v/ Nikolai Hein Ruus
dec 2008

stalden på Engestofte

Overskrift 1