Dollie

maj 2010
Dollie er sidste nye i vores hestehistorie. Jeg fandt hende i nordjylland, ikke overraskende, da de fleste af vores heste er jyder og faktisk nordjyder.. 😎 Men hun erstattede Vali, som skulle have fungeret som handi hest, men ej var helt ok til dette.
Så besluttede vi at købe en hest som Sille kunne have lidt glæde af også, så vi står smukke Dollie i stalden og Sille er mega glad for hende. Dollie er 9 år, 144 cm og går rigtig fornuftigt på fødderne. Sort med hvid blis er jo hellere ikke det værste udseende man kan tænke sig.
Vi siger tak til tidligere ejer Jeanette og mor Aase for tilliden til at vi måtte tage Dollie med hjem allerede samme dag som vi så hende.
Billeder kommer snarest

marts 2012
Der søges nu en dressurpart til Dollie min. LB niveau, da Silles plads på Team Dollie skal erstattes.
Tema Dollie: Jette 2 x gange ugentlig, Sabrina 1 x spring og Signe efter behov

april 2013
Team Dollie består nu af Sabrina 1 x ugenligt og Signe tager resten efter behov, da hendes egen hest står skadet. Men vi søger ny part til Dollie, da Signes hest bliver klar igen jo. Se forsiden.

Dollie er pr. 1/9-2013 solgt til Janne og hendes to piger ved Svendborg. Håber at Dollie får det godt og pigerne bliver glade for hende, som vi altid har været. Super søde Dollie pige.

Velkommen til vores hjemmeside

Dollie i terræn sep. 2012