Dollie

maj 2010
Dollie er sidste nye i vores hestehistorie. Jeg fandt hende i nordjylland, ikke overraskende, da de fleste af vores heste er jyder og faktisk nordjyder.. 😎 Men hun erstattede Vali, som skulle have fungeret som handi hest, men ej var helt ok til dette.
SÄ besluttede vi at kÞbe en hest som Sille kunne have lidt glÊde af ogsÄ, sÄ vi stÄr smukke Dollie i stalden og Sille er mega glad for hende. Dollie er 9 Är, 144 cm og gÄr rigtig fornuftigt pÄ fÞdderne. Sort med hvid blis er jo hellere ikke det vÊrste udseende man kan tÊnke sig.
Vi siger tak til tidligere ejer Jeanette og mor Aase for tilliden til at vi mÄtte tage Dollie med hjem allerede samme dag som vi sÄ hende.
Billeder kommer snarest

marts 2012
Der sÞges nu en dressurpart til Dollie min. LB niveau, da Silles plads pÄ Team Dollie skal erstattes.
Tema Dollie: Jette 2 x gange ugentlig, Sabrina 1 x spring og Signe efter behov

april 2013
Team Dollie bestÄr nu af Sabrina 1 x ugenligt og Signe tager resten efter behov, da hendes egen hest stÄr skadet. Men vi sÞger ny part til Dollie, da Signes hest bliver klar igen jo. Se forsiden.

Dollie er pr. 1/9-2013 solgt til Janne og hendes to piger ved Svendborg. HÄber at Dollie fÄr det godt og pigerne bliver glade for hende, som vi altid har vÊret. Super sÞde Dollie pige.

Velkommen til vores hjemmeside

Dollie i terrĂŠn sep. 2012